Profil:

Året er 1992 - Data-Basen ser dagens lys og har været et aktiv for vores kunder lige siden. Data_Basen er en virksomhed drevet på kundernes præmisser, samt med et afslappet forhold til IT verdens finurligheder.

Vi har altid fingeren på pulsen, MEN vi lader os ikke dupere af nyheder før vi selv har haft fat i produktet og gennemtestet det på vores værksted. Vi er en virksomhed der satser ALT på Servicering Vi prioriterer service og stabilitet meget højt, med hurtig og effektiv support. Populært sagt - handler du her går du med livrem og seler - vi slipper nemlig ikke kunden når man har gennemført et salg.

Vores butik er beliggende i den gamle købstad Varde, hvorfra vi leverer hardware og software til såvel private- som erhvervskunder i syd-, vest-, og sønderjylland. Vi opfylder hurtigt Deres specielle ønsker, gennem vort tætte daglige samarbejde med vore leverandører. Dette kalder vi "Dag til Dag - levering". På vores eget værksted påtager vi os alle reparationer af PC'er og tilbehør, samt opgraderinger af ældre EDB- materiel til nyt og tidssvarende standarder.

Hvad kan vi : Internet - Netværk - Totalløsninger Antivirus - Spyware - 48 timers rep. Garanti - 2 års FULD garanti på vores A-desk Produkter - Døgn servicering - servicekontrakter - personlig kontakt - rådgivning - vurdering - eget service værksted.

Hvad vil vi : Fortsat være en del af det voksende IT marked, men ikke under forhold der sætter kunden på et side spor. Fortsat være et alternativ til Discount Løsninger ( Aldi - Bilka - Føtex m.m. ) Internettet : Her er et marked for den erfarne bruger, som ikke har behovet for support samt vejledning / rådgivning før køb. Vi er selvfølgelig med, så kunderne har en valgmulighed.

Afslutningsvis vil jeg gerne byde jer alle sammen velkommen til vores NYE hjemmeside, med håb om en positiv oplevelse. Vores NYE Webdesigner har gjort sit for at oplevelsen skulle være intakt.

Venlig hilsen

Data-Basen Storegade 37 6800 Varde
Per Petersen