LetNet

Med LetNet kan du nyde computeren og internettets glæder uden at bekymre dig om alt det tekniske. Vi hjælper dig.

LetNet programmet

Forestil dig en computer der bare virker, når du tænder den. Den er så brugervenlig, at du ikke er i tvivl, om hvad du skal trykke på, og alt det indviklede og overflødige er væk. Du kan ikke gøre noget forkert.

Derfor har vi lavet ”LetNet Programmet”. Idéen bag LetNet programmet er at ”Levere et computerprogram der sikrer, at alle kan finde ud af at bruge en computer og internettet”.
Med LetNet bliver det meget lettere at bruge netbank, offentlige tjenester og Digital Postkasse. Samtidig får du en meget let e-mail, så du kan kommunikere via computeren. På den måde kan du følge med, selvom bankerne lukker deres afdelinger, kommunerne rykker op på første sal, og det offentlige ikke vil sende dig et brev.

forside_1

LetNet – Valget er dit

LetNet Programmet kan kombineres med lige den computer, du ønsker. På den måde kan du nemlig selv bestemme, om du vil købe en helt ny computer, bruge den du har eller måske arve fra en i familien.

Hold kontakten til dine kære

Uanset om de bor rundt om hjørnet, eller der er tusinder af kilometer imellem jer, så er det nemt at holde kontakten. Med LetNet Programmet er det let at dele livets bedste øjeblikke via computeren. Det kan både være i form af små hilsner, billeder, tale eller bare at følge dem på Facebook. Dette kan bl.a. ske via LetNets meget simple e-mail eller ved at tilknytte Skype til LetNet.
LetNet programmets funktioner

Sådan ser LetNet ud – Alle funktioner kan tilgås fra ikonerne nederst i programmet.

letnet_620x465

Med LetNet kan du anvende internettet, sende e-mails, underholde dig selv med et spil 7-kabale eller skrive et tekstdokument – f.eks. din ønskeseddel, en kageopskrift eller din livshistorie. Derudover er der selvfølgelig mulighed for at se billeder, afspille musik og video. Endelig er det meget simpelt at tage en sikkerhedskopi af de oplysninger, du har i LetNet. For de mere avancerede brugere kan man tilknytte et eksternt program til LetNet – f.eks. Skype eller Picassa.

Til dem der ønsker en meget simpel brugeroplevelse, kan de forskellige funktioner slås til og fra, så der f.eks. kun vil være ikonerne Globus og Brev, hvis man kun ønsker adgang til internet og e-mail.

Nybegynder eller øvet – LetNet er løsningen

LetNet Programmet fungerer som ethvert andet program i Windows, og du kan derfor nemt minimere LetNet og få adgang til den fulde version af Windows. På den måde kan både nybegyndere og øvede computerbrugere anvende den samme computer. LetNet leverer den forenklede og meget brugervenlige tilgang, mens man i Windows kan anvende alle computerens mere avancerede funktioner.

Pris
Engang pris for program: Kr. 499,-